Partners

Risk Verzekeringen

Risk Verzekeringen: onze partner in polissen.

Risk Verzekeringen verzorgt voor ons een kwalitatief en zeer deskundig inkooptraject van polissen die wij nodig hebben.

Wij hebben voor dit assuradeurenbedrijf gekozen, omdat wij onze relaties de hoogste kwaliteit willen bieden. Na een zorgvuldige en kritische selectieperiode is Risk Verzekeringen uit Nieuwegein als beste uit de test gekomen.

Ook in de praktijk blijken zij de aangewezen partner voor ons te zijn op zowel zakelijk als particulier gebied. Dankzij deze samenwerking, beschikken wij over een groot assortiment aan polissen. Er is keuze uit meer dan 100 verzekeraars en zij hebben van meer dan 20 verzekeraars een volmacht. Daarnaast leveren zij ook de backoffice diensten (denk aan facturatie) die wij voor onze relaties inzetten. Hierbij hoort ook volledige schadebehandeling.

Naast deze samenwerking hebben wij rechtstreeks contact met verzekeraars en beursinkoop-kanalen.

Alles bij elkaar zorgt voor de dynamische inkoopstrategie die past bij onze moderne en praktische manier van bedrijfsvoering. Onze commerciële inzet naar onze relaties komt hierbij goed tot zijn recht. Doordat wij kunnen bouwen en vertrouwen op onze partner, dragen wij onze jarenlange opgebouwde kennis – zowel zakelijk als particulier – met een gerust hart over.

Alles om voor jou het maximale rendement te behalen.

Preventiecheck

TRYGG: onze partner in zekerheid.

Meestal eist een verzekeraar dat je bepaalde preventiemaatregelen treft binnen je bedrijf, voordat hij je verzekerd. Dit kan zijn de aanwezigheid van blusapparatuur, bewegwijzering, blusdekens etc. Maar wie checkt dit? Jouw verzekeraar gaat uit van jouw woord.

Het is belangrijk te voldoen aan de preventiemaatregelen die je opgeeft. Wanneer je deze eisen niet (volledig) nakomt, bestaat het gevaar dat er een beperkte of – in het ergste geval – geen dekking aanwezig is.

TRYGG zorgt ervoor dat jij voldoet aan de preventiemaatregelen. Zij leveren de diensten en/of materialen waaraan jij moet voldoen bij de preventiecheck. Je geeft je aanvullende gegevens door en wat je nodig hebt: de goederen worden bij jou afgeleverd. Uiteraard met een aanzienlijke korting.

‘Gemak’. Dat is waarin wij jou hopen de voorzien.