Transparantie

Als ondernemer begrijp je dat meegaan met de tijd van levensbelang is voor jouw onderneming. Dit geld ook voor ons bedrijf. Op dit moment kunnen wij ‘met de tijd meegaan’ voor ons verdienmodel in één woord samenvatten: transparantie.

De afgelopen jaren zijn financieel adviseurs min of meer wettelijk verplicht hun verdienmodel inzichtelijker en dus transparanter te maken. Wij staan volkomen achter de gedachte van een transparante werkwijze, zodat we altijd open met onze relaties kunnen blijven communiceren.

Wij laten jou dan ook graag zien dat jouw traditioneel opgezette polissen een stuk transparanter kunnen worden. Waarom zou je niet mogen weten hoe jouw polissen worden opgebouwd? Zo kun je direct zien welk voordeel er voor jou te behalen valt als polissen een andere opzet krijgen. Onze insteek is het transparant maken van kosten en verdiensten, wat resulteert in besparing!

Tevreden met je huidige tussenpersoon? Dan nóg kunnen wij jou helpen. Wij zetten jouw tussenpersoon op scherp door jouw polis in een andere opzet te presenteren. In dat geval spreken wij een analyse fee met elkaar af.

Omdat een onderneming altijd blijft ontwikkelen en veranderen, is het verstandig je verzekeringen ook regelmatig te herzien een mee te veranderen. Zo weet je zeker dat de bedrijfsverzekering die jij hebt, volledig past bij jouw bedrijf. Dit kan alleen slagen bij wederzijdse transparantie!