Pakketverzekering

Je kunt je bedrijfsverzekeringen onderbrengen in één pakket en daarmee profiteren van een korting op de premie. Het pakket kan bovendien zorgvuldig op je wensen en verzekeringsbehoefte worden afgestemd.

Voordeliger

Met een pakketverzekering breng je jouw bedrijfsverzekeringen onder in een pakket. Dat scheelt in de polis- en administratiekosten. Daarnaast kun je profiteren van kortingen op je verzekeringen.

Op maat verzekerd

Met het oog op de risico’s en de kosten, is het belangrijk om op maat verzekerd te zijn. Want als je onderverzekerd bent, heb je bepaalde risico’s niet goed afgedekt. Ben je oververzekerd, dan betaal je te veel premie. Als je kiest voor een pakketverzekering is het eenvoudiger om de dekking van de verschillende verzekeringen zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Je komt dan niet voor verrassingen te staan en betaalt nooit te veel aan premies.

Toegesneden op je beroepsgroep

Veel verzekeraars bieden pakketten aan voor specifieke beroepsgroepen zoals een pakket voor ondernemers in de thuiszorg, de bouw of de uiterlijke verzorging. Wij zoeken voor je uit bij welke aanbieder je het beste uit bent, zowel voor de dekking als voor de premie.

De premie

De premie van de pakketverzekering hangt onder meer af van de verzekeringen die je hebt gekozen, de dekkingen en van de vraag hoeveel verzekeringen er in het pakket zitten.